понеділок, 4 лютого 2013 р.

Nemo's Reef для Android


Любителям діснеївського мультфільму про рибку Немо і просто цінителям якісної тривимірної графіки, обов'язково варто спробувати гру Nemo's Reef. Це цілий світ для героя мультфільму і його численних друзів. Гра занурить вас у чарівний підводний світ екзотичного рифу. Ви зможете заводити друзів і спілкуватися з ними, а ще слідкувати за порядком. Всі ці дії супроводжуються відмінною мультиплікаційною графікою з повним зануренням на дно океану.


У грі дуже багато завдань. Гравцеві потрібно відроджувати старі рифи, створювати нові і запрошувати морських створінь оселитися на них. Вам також доведеться спробувати стати морським мешканцем (рибкою Немо), а потім, використовуючи рифи і залишки древніх кораблів побудувати власне житло на океанському дні.

Зрозуміло, що на шляху вам будуть зустрічатися найрізноманітніші перешкоди. Але, придбавши певний досвід у будівництві, можна буде взятися і за будівництво будиночків для своїх знайомих рибок. Оскільки морська ферма буде постійно рости і розвиватися, з кожною годиною від вас буде потрібно все більше зусиль для вирішення будівельних та інших питань.

Особливості гри Nemo's Reef:
  • створення і розвиток підводного світу;
  • продовження цікавих пригод рибки Немо;
  • створення будиночків для улюблених героїв;
  • комбінування екзотичних рослин і прикрас рифа;
  • залучення рідкісних видів риб;
  • можливість зібрати більше 50 унікальних видів риб;
  • відвідування рифів ваших друзів.



У грі вас чекає барвиста 3D-графіка і велика кількість екзотичних морських створінь і рослин. Гра підійде як для малюків, так і дорослих користувачів, оскільки нею достатньо просто управляти, а ігровий процес шалено захоплюючий. Якщо Немо і його тато вирішили побудувати найпривабливіший риф в океані, то допоможіть їм відкрити всі хитрощі будівництва та створіть чудове житло для своїх друзів!

Звантажити гру Nemo`s Reef для Android з інтернет-магазину додатків Google Play.

Немає коментарів:

Дописати коментар