суботу, 16 листопада 2013 р.

Real Racing 3 для Android



Real Racing 3 — гра, яка ставить новий стандарт в жанрі гонок для мобільних платформ. Ви можете Real Racing 3 для Android завантажити, щоб самостійно в цьому переконатися.

Насамперед, вражає ретельний підхід розробників. У грі доступно більше 45 ліцензованих і детально опрацьованих моделей автомобілів від Lamborghini, Porsche, Bugatti, Dodge, Audi. Це максимально реалістично опрацьовані моделі з технічними характеристиками, наближеними до реальних.

Велика кількість трас, не придуманих дизайнерами гри, а детально скопійованих з найкращих треків світу. Ви зможете взяти участь в гонках, що проходять у всіх куточках світу.



А новаторський мультиплєєрний режим, названий розробниками Time Shifted Multiplayer дозволить вам позмагатися з будь-яким гонщиком і в будь-який час доби, навіть якщо його немає в мережі! Це виглядає так: гравець інтегрує свій профіль Real Racing 3 з обліковим записом Facebook, після чого в мережу завантажуються його кращі показники в тому чи іншому заїзді. Ви можете вибрати суперників, поведінка яких буде моделюватися штучним інтелектом і повторювати поведінку реального гравця на трасі.

Величезна кількість ігрових режимів, кожен з яких передбачає певний стиль гри. Це чемпіонати, кубки, а також гонки на виживання і на вибування — всього більше 900 змагань!



Настільки складна ігрова механіка відмінно проявляє себе в дії — грати по-справжньому цікаво і захоплююче! Тим більше, що дизайнери і художники також постаралися і використали можливості графічного і фізичного движків на максимум! Кожна модель автомобіля має систему пошкоджень і повнофункціональні дзеркала заднього виду; в грі присутнє динамічне освітлення і взаємодія з об'єктами (їх руйнування).

Таким чином, якщо ви хочете завантажити гонки для Android, але не просто гонки, а такі, щоб захоплювало подих і щоб гра не набридла по закінченні якогось часу, Real Racing 3 — якраз саме те, що потрібно!

Звантажити Real Racing 3 з Google Play.

Немає коментарів:

Дописати коментар